Bebbens Hylla

Säsongen 2019 bjuder på många nyheter. En av dem är det nya konceptet på sektion F1 och F2 – Bebbens Hylla.

Bebbens Hylla är en aktiv sittplatssektion för dig som vill vara en del av att skapa det vokala stödet. Genom placeringen av sektionen, i direkt anslutning till Kommandobryggan, samlar vi nu de sjungande sektionerna och skapar ännu bättre förutsättningar för ett unisont blåvitt stöd.

Bebbens Hylla är platsen för dig som vill uppleva liknande stämning som på Kommandobryggan, men ändå ha din fasta plats. Själva stolen är dock sekundär, då känslorna styr om du sitter eller står.

Läs gärna mer på Bebbens Hyllas egna konton på Facebook och Twitter.

Tillgång till bar

De som har årskort eller biljett på sektionen har tillgång till två barutrymmen (bakom sektionen samt bakom sektion G).*

Earlybird-erbjudande på Bebbens Hylla

Vi vill ha ännu fler årskortsinnehavare på våra sjungande sektioner och därmed säkerställa att den magiska atmosfär vi har på Gamla Ullevi utvecklas ytterligare. Därför storsatsar vi genom att sänka priset med 200 kr om du köper ditt årskort innan 31/12 2018.

Erbjudandet gäller även på Kommandobryggan.

Så här bokar du din plats på Bebbens Hylla

Årskortsinnehavare som tidigare haft årskort på Levande Sittplats har förtur till sektionen. Separat information har skickats till de som berörs av förturen.

Om du haft årskort på annan sektion, men önskar att byta till Bebbens Hylla, mejla ditt önskemål till arskort@ifkgoteborg.se.

Från den 10 december kommer sektionen att släppa upp till allmän försäljning.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss på arskort@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

* Barerna är tyvärr inte dimensionerade för samtliga tillgängliga platser på sektionen, utan först-till-kvarnprincipen gäller.