Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Allsvenskan

Var på besök hos Hammarby i dag

Hammarby vill värva Darijan Bojanic, 24. 

I dag besökte HIF-mittfältaren klubben och med sig fick han ett kontraktsförslag från Bajen. 

Spelaren tar ett beslut om sin framtid inom de närmaste veckorna. 

Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

I dag kunde SportExpressen avslöja att Hammarby är nära att värva Dennis Widgren från Östersund. Vänsterbacken sitter på ett utgående kontrakt och har även träffat Hammarby. I nuläget talar allt för att övergången blir av och att Bajen värvar honom som bosman. 

Hammarby jobbar på att förstärka truppen

Samtidigt jobbar de grönvita på bred front för att förstärka truppen. Helsingborgs Darijan Bojanic är en spelare som klubben nu försöker knyta till sig. Han var med av HIF:s tongivande spelare när laget gick upp i allsvenskan den här säsongen och HIF vill även förlänga med spelaren. De har gett honom ett kontraktsförslag. Nu utmanas man av Hammarby som även de har gett spelaren ett anbud. 

Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bojanic besökte Hammarby i dag

Bojanic besökte klubben under dagen och var även nere på Årsta och spanade in träningsanläggningen. Spelaren kommer att ta ett beslut om sin framtid de närmaste veckorna, efter att han har tillbaka från sin semester. 


FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 


Darijan Bojanic har representerat IFK Göteborg och Östersunds FK tidigare. Han gjorde sex mål för Helsingborg i superettan den här säsongen.

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar.