Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Goitom om bilderna på Bajen-duon: "De festade inte med oss"

Allsvenskan

Bajen-duon Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic dök upp på Soap Bar - samtidigt som delar av AIK-truppen firade SM-guld på nattklubben.
Spelarna bad om ursäkt - men fick utstå hat.
Nu försvarar Henok Goitom Bajen-spelarna. 
- De var inte där för att festa med oss, säger han till Expressen

Foto: Bildbyrån.

Hammarby-spelarna Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic fastnade natten till måndag på bilder från när AIK firade SM-guld på nattklubben Soap Bar i Stockholm. Djurdjic bad först om ursäkt, via sitt Instagram-konto, medan Hammarby därefter lade ut en text på sin hemsida om den lite oväntade händelsen.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson tog även båda spelarna i örat. 

- De har fått en jäkla markering från klubb och supportrar. Det var naivt och dumt av spelarna. Jag sa direkt sagt till Nikola Djurdjic, som spelat i Partizan Belgrad, att han knappast hade gått ut på stan om Röda Stjärnan vunnit guld, sa Jansson till Expressen.

Annons

Nu ger AIK-kaptenen Henok Goitom sin bild av situationen och försvarar duon. 

- Det jag också vill säga är det här angående Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic. De var inte där för att festa med oss. De hade otur, vi skulle egentligen inte dit till det där stället, men nu blev det så och då hamnade vi på samma plats, säger han till Expressen. 

Goitom berättar vidare att han tycker att det är tråkigt att spelarna fick utstå hat efteråt, vilket Djurdjic vittnade om och menade att han därför inte vill prata mer om händelsen.

Publicerad 2018-11-13 kl 19:51
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto