Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Sirius värvar back - ansluter från Dalkurd

Allsvenskan

Kebba Ceesay meddelade tidigt att han lämnar Dalkurd. 
Nu går Sirius ut med att backen har skrivit på för klubben. 
- Sirius har imponerat på mig, säger han till klubbens hemsida. 

Foto: Bildbyrån.

Kebba Ceesay, 30, lämnade inför förra säsongen Djurgården för spel med Dalkurd i superettan och följde i år med laget upp till allsvenskan. I somras berättade han däremot att det blir hans sista säsong i klubben och att han lämnar vid kontraktets slut efter säsongen. 

Nu meddelar Sirius att Ceesay ansluter till klubben för ett kontrakt över tre år. 

- Jag har haft flera andra alternativ men trivs jättebra i Uppsala och ville gärna vara kvar här, och när jag pratade med Kim (Bergstrand, tränare i Sirius) fick jag en bra bild av honom och av klubben och sättet de jobbar här. Sirius har imponerat på mig under hösten med det sätt man vände på säsongen, säger Ceesay i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

- Jag kommer att bidra med snabbhet där bak, men jag vill inte prata så mycket om mig själv. Det här är en lagsport, det ska bli jättekul att komma till Sirius och jag ser fram emot att få börja träna och träffa laget i januari, fortsätter han. 

Sirius tränare Kim Bergstrand om nyförvärvet:

- Kebba är en snabb och fysisk försvarsspelare, med en väldig massa erfarenhet både från Sverige och utomlands. Han har en stor passion och stort mod i sitt spel som jag tror kommer att bidra mycket till oss. Just snabbheten är jätteintressant när man vill spela en aggressiv fotboll, säger tränaren.

Ceesay är gjorde i år 23 framträdanden för Dalkurd i allsvenskan. Han har tidigare även en bakgrund i Brage, Djurgården, Vasalund och Lech Poznan i Polen. 

Publicerad 2018-11-13 kl 18:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto