Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s ordförande om Jordan Larsson: "Ett intressant namn"

Sillybloggen

IFK Norrköping-anfallaren Jordan Larsson slog för ett par år sedan igenom i Helsingborgs IF före han flyttade vidare till NEC Nijmegen och inför den här säsongen återvände till svensk fotboll för spel i Peking. I år blev det däremot mest troligt inte som han tänkte sig med knapp speltid, främst genom inhopp. Efter att han blev utbytt tidigt tidigare i höst i mötet med MFF på Östgötaporten, så uttryckte han sin frustration.

– Jag har inte fått en enda 90-minutersmatch sedan jag kom hit, så det är klart att det är frustrerande. Jag är glad för att laget vinner och det är viktigast, men det är klart att det är frustrerande när jag inte får spela så som det snackats om att jag ska få spela, sa han till Fotbollskanalen då.

Nu öppnar Helsingborgs ordförande Krister Azelius för en återkomst för anfallaren i Helsingborg, som i år blev uppflyttat till allsvenskan.

– Om han finns med på någon lista så vet inte jag det. Men personligen – och det är min högst personliga uppfattning som inte alls syftar till att prägla några val – tycker jag att han är förknippad med Helsingborg på ett sånt sätt och det där är ett intressant namn, säger Azelius till Kvällsposten.

Annons

Jordan Larsson har kontrakt med Peking till och med 2020.

Publicerad 2018-11-13 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto