Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bajen-duo var på AIK:s guldfest - Djurdjic om följderna: "Så mycket hat"

Allsvenskan

Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic dök i natt upp under AIK:s guldfirande på en nattklubb i de centrala delarna av Stockholm.
Först förklarade sig Djurdjic på Instagram, men nu vill han inte uttala sig mer. 
"Jag får så mycket hat", skriver han i ett sms till Fotbollsthlm.se

Foto: Bildbyrån/Instagram.

Hammarby-spelarna Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic fastnade på bilder från AIK:s guldfirande natten till i dag på nattklubben Soap Bar i de centrala delarna av Stockholm. Djurdjic bad först om ursäkt, via sitt Instagram-konto, medan Hammarby därefter lade ut en text på sin hemsida om den lite oväntade händelsen. 

"Hammarby-fans. Vi ber om ursäkt för gårdagens olyckliga evenemang. Från en vän på Soap Bar hörde vi att AIK firade titeln på Sturehof. När vi kom till baren var det inga AIK-spelare där och vi visste inte att de skulle komma dit. Att vi inte lämnade så snart de klev in genom dörren var ett stort misstag, men vi ville heller inte springa iväg från alla. Än en gång, en stor ursäkt för det. Vi hoppas att ni känner sann lojalitet. Forza Bajen", skrev Djurdjic på Instagram. 

Annons

Djurdjic gjorde efter en stund sitt Instagram-konto "privat", samtidigt som han nu inte vill uttala sig mer om händelsen efter "hat". 

"Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga", skriver han i ett sms till Fotbollsthlm.se.

Så här skrev Hammarby på sin hemsida om händelsen:

"I går vistades två Hammarby-spelare på samma bar där AIK-spelare och supportrar firade seriesegern. Hammarby-spelarna hade blivit informerade om att AIK-spelarnas firande pågick på ett annat ställe, och hade alltså ingen aning om att firandet skulle ske på samma plats där de vistades. Hammarby-spelarna var på plats före AIK-spelarna anlände, och de borde naturligtvis ha lämnat stället snabbare än de gjorde när AIK-spelarna väl dök upp.

Hammarby Fotboll anser att detta är en olycklig situation och har varit i kontakt med spelarna i fråga och påtalat detta. Spelarna inser det olämpliga i deras agerande och är ångerfulla, och de har redogjort för sin version samt bett om ursäkt på sina Instagram-konton.

Annons

Hammarby Fotboll har inför varje säsong en genomgång med spelarna om vad som är viktigt att ta i beaktande som representant för Hammarbys A-lag, och vid dessa tillfällen berörs liknande situationer".

Publicerad 2018-11-12 kl 22:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto