Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Duo lämnar HIF: "Många jag vill tacka"

Sillybloggen

Helsingborg är klart för allsvenskt spel kommande säsong och redan nu börjar truppen ta form inför återkomsten.

På måndagen meddelar klubben att duon Jonathan Larsson och Thierry Zahui lämnar klubben. Kontrakten med de bägge spelarna löper ut i slutet av året och ingen av spelarna får nu stanna i HIF när klubben tar steget upp.Högerbacken Larsson har tillhört klubben sedan han var 14 år.

– Det finns många jag vill tacka för mina 7,5-8 år i klubben. Alla från Jonas Ohlander (ungdomsansvarig), som tog hit mig, till väldigt duktiga tränare som hjälpt mig att utvecklas, bland andra Erik Edman och Ulrik Jansson. Jag vill också tacka alla medspelare jag haft under åren. Naturligtvis riktar jag även ett stort tack till Sveriges bästa supportrar som alltid varit väldigt stöttande. Jag önskar HIF stort lycka till i allsvenskan, säger han.

Annons

Zahui anslöt till HIF i somras men gjorde två matcher för klubben, en i svenska cupen och en i superettan.

– Jag lämnar en fantastisk grupp människor i HIF. Stort tack till alla i laget och supportrarna för denna tid. Jag lärde mig mycket av både medspelarna och tränarna och det uppskattas väldigt mycket. Det var inte helt enkelt att komma hit från Landskrona men alla har tagit emot mig bra och välkomnat mig in i HIF-familjen. Nu hoppas jag att HIF gör en bra säsong i allsvenskan och önskar dem stort lycka till, säger han.

Publicerad 2018-11-12 15:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto