U23 brände två straffar

Bild till nyheten U23 brände två straffar
Reservlaget mäktade bara med ett kryss mot Burnley i gruppmatchen i Premier League Cup.

Bobby Adekanye och Rafa Camacho missade var sin straff och bortalaget spelade majoriteten av matchen med en man mindre.

U23 var dessutom utan skadade kaptenen Matty Virtue, så Adam Lewis flyttades till mittfältet medan talangen Yasser Larouci fick sin debut som vänsterback.

Liverpool hade chansen att ta ledningen från straffpunkten sedan en Burnleyspelare tagit bollen med handen på mållinjen, med rött kort som följd.

Camacho (bilden nedan) klev fram, men missade målet.

Istället var det Burnley som tog ledningen i den 62:a minuten. Målvakten Grabara räddade först ett skott från Agyei från nära håll, men Chakwana gjorde inget misstag på returen. 

Bara två minuter senare kvitterade Glen McAuley på nick efter ett inlägg från Isaac Christie-Davies. Det var McAuleys första mål på U23-nivå.

När elva minuter återstod fick Liverpool en ny straff och den här gången var det Bobby Adekanye som stegade fram (huvudbilden), men hans skott räddades av keepern Legzdins. Denne svarade för övrigt för ytterligare kanonräddningar i sista minuten då McAuley hade läge två gånger om att ordna ett segermål.

– En frustrerande dag för oss, något som håller på att bli ett återkommande tema, konstaterar coachen Neil Chritchley, bilden nedan.

– Vi saknade intelligens i spelet och våra beslut i sista tredje delen var inte bra. Vi missade två straffar och hade en jättechans i slutminuten, så det var väldigt frustrerande.

Liverpool U23: Grabara, N. Williams, Larouci (Coyle, 60), Masterson, Johnston, Chirivella, Adekanye, Lewis, McAuley, Christie-Davies, Camacho (Millar, 60).


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer