Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s 45-åring rörd över publikens hyllningar: "Fantastiskt att få ta emot klubbens kärlek"

Superettan

Målvaktsveteranen Daniel Andersson hoppade in i HIF:s serieavslutning mot Varberg.
Efteråt hyllades 45-åringen stort av hemmapubliken.
- Det är helt magiskt. Jag har mycket att tacka dem, säger Andersson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Se när Andersson hoppade in i spelaren ovan.

Helsingborg gick mot seger mot Varberg, och serieseger i superettan. Då fick Daniel Andersson, som fyller 46 om en dryg månad, hoppa in och spela stopptidsminuterna på Olympia.

- Det var fantastiskt att få komma in och ta emot den här klubbens kärlek, med allt vad det innebär. Jag är oerhört stolt och väldigt rörd över att ha fått uppleva det här, ännu en gång. Vilket förmodligen är den sista gången (skratt), säger Andersson till Fotbollskanalen.

Du tror inte på någon ytterligare comeback?
- Jag är relativt lättränad. Men nä, det tror jag inte. Det här var ett fint och bra avslut. Jag har det som ett väldigt fint minne och kommer att ha det med mig resten av livet.

Annons

Andersson lämnade HIF, där han varit målvaktstränare, i november i fjol. När Pär Hansson skadade sig i september så skrev 45-åringen på ett korttidskontrakt. Och under lördagen blev det alltså den första matchen sedan i april 2015 för Andersson. Efter matchen hyllades målvakten stort av HIF-supportrarna på Olympia.

- Det är helt magiskt. Jag har mycket att tacka dem. Vi har gått igenom en hel del resor genom åren. Vi har varit ute i Europa, vi har vunnit allsvenskan, vi har varit nere i superettan, vi har åkt ur högsta serien och gått upp igen. Man kan väl säga att man har varit med om det mesta med supportrarna så jag gläds med dem och de har varit helt fantastiska mot mig.

Publicerad 2018-11-10 kl 21:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto