Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förre Sundsvall-mittfältaren öppnar för återkomst: "Känns som hemma"

Sillybloggen

Under fredagen kom beskedet att Tobias Eriksson lämnar Kalmar efter säsongen. Mittfältaren har tillhört klubben sedan 2009, men nu står det alltså klart att 33-åringen lämnar Smålandsklubben.

När Eriksson anslöt till KFF gjorde han det från Gif Sundsvall och under lördagen öppnar han för att återvända till Giffarna.

– Sundsvall har jag stark anknytning till och jag har bra kontakt med personer i ledande positioner. Det har jag haft under alla tio år som jag har varit i Kalmar också. Det är klart vi haft kontakt, men jag vill inte säga om det är en av de klubbarna jag har pratat med nu, säger han till Sundsvalls Tidning.

– Jag är öppen för olika möjligheter, men det är klart att Sundsvall är hem på ett sätt. Jag har varit där tidigare och min sambo kommer därifrån. Norrland är en del av mig själv och det känns som hemma.

Annons

På frågan om när Eriksson siktar på att ha en ny klubbadress klar svarar han:

– Det kan gå snabbt. Vi för väl diskussioner med några klubbar, men det finns inget konkret kontraktsförslag än. Sen ska det vara bra för alla, klubben i sig, jag och sen har man även familj. Jag känner mig i alla fall inte färdig, men nu är det fullt fokus på sista matchen. Sen kan man släppa den allsvenska säsongen och lägga fokus på framtiden.

Publicerad 2018-11-10 17:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto