Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Kalmars trotjänare lämnar klubben

Allsvenskan

Sedan 2009 har Tobias Eriksson spelat för Kalmar FF.
Efter den här säsongen lämnar mittfältaren klubben.
Jag har fått vara med om väldigt mycket tillsammans med Kalmar FF, säger Eriksson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Efter fem år i Gif Sundsvall kom Tobias Eriksson till Kalmar inför säsongen 2009. Mittfältaren har varit en viktig kugge i klubben, och varit lagkapten under vissa perioder. De två senaste säsongerna har speltiden blivit mindre, och nu står det klart att Eriksson lämnar klubben efter säsongen.

- Jag har fått vara med om väldigt mycket tillsammans med Kalmar FF och känner en stor tacksamhet till laget, föreningen och alla människor i hela staden som gjort att jag och min familj känt oss välkomna och gjort detta till vårt hem. Man kommer ta med sig en hel del från tiden här i Kalmar. Man har varit med om allt ifrån Champions League-kval, seriefinal i allsvenskan och matcher som gällt den allsvenska existensen, säger Eriksson till klubbens hemsida.

Annons

33-åringen har gjort 213 allsvenska matcher för Kalmar. På söndag gör han sin sista när guldjagande AIK kommer till Guldfågeln Arena.

- Första matchen på Guldfågeln Arena var också väldigt speciell där det i stort sett var fullsatt arena. Det kändes som en ny sejour i KFF:s historia som startade där och nu väntar sista matchen på söndag. Det känns som att det kommer bli en hel del känslor när man går ut till den matchen, säger Eriksson.

Mittfältaren hoppade in i slutet mot Sirius senast. Totalt har det blivit nio starter och tre inhopp den här säsongen.

Publicerad 2018-11-09 kl 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto