Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Forsberg missar Nations League-avgörandet: "Med största sannolikhet är det så"

Sverige (herr)

Sveriges Nations League-grupp ska avgöras med dubbla matcher.
Då tvingas Janne Andersson klara sig utan Emil Forsberg, det uppger Expressen.
"Med största sannolikhet är det på det viset", skriver landslagets idrottsskadeterapeut Dale Reese till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Under onsdagen så kommer Janne Andersson att presentera truppen till Nations League-mötena med Turkiet, borta den 17 november, och Ryssland, på Friends Arena den 20 november. Nu står det klart att Emil Forsberg inte kommer att vara en av de uttagna spelarna, det uppger Expressen.

"Jag pratade med honom i dag och Janne som skulle ringa honom och prata med honom om att det inte såg ljust ut för hans medverkan. Vad Janne och han kom överens om vet jag inte. Med största sannolikhet är det på det viset", skriver landslagets idrottsskadeterapeut Dale Reese i ett sms till Fotbollskanalen.

Mittfältsstjärnan har haft ljumskproblem sedan den förra landslagssamlingen i oktober. Forsberg spelade 90 minuter i 0-0-mötet med Ryssland men har sedan dess inte spelat någon match.

Annons

Nyligen uttalade sig Leipzig-tränaren Ralf Rangnick om att klubben "måste gå till botten med problemet".

Sverige har en poäng i Nations League-gruppen efter en förlust mot Turkiet och ett kryss mot Ryssland. För att kunna vinna gruppen krävs två raka segrar.

Publicerad 2018-11-06 kl 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto