Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Bisarr filmning fällde Helsingborg mot Värnamo

Superettan

Värnamo vann mot Helsingborgs IF efter att Alexander Achinioti Jonsson gjort matchens enda mål i 90:e minuten.
Därmed ligger just nu smålänningarna över kvalstrecket.

Foto: Bildbyrån/C More.

Helsingborgs IF och Falkenberg är klara för allsvenskan nästa säsong. AFC kommer att få kvala uppåt. Det står också klart att Landskrona och Gefle kommer att åka ur den nästa högsta divisionen. Men vilka som kommer att få försöka kvala sig kvar är det ett öppet spel om.

En klubb som riskerar att få kvala sig kvar är IFK Värnamo. Inför matchen mot Helsingborg låg smålänningarna på kvalplats, men nu är man över det strecket efter en sen 1-0-vinst.

Matchen led mot kryss, men i slutet filmade Netinho till sig en frispark. Högerbakcen petade bollen framåt och trodde Andri Runar Bjarnason skulle fälla ut sitt ben. Men islänningen höll tillbaka och brassen kastade sig i luften utan beröring - och fick frispark med sig.

Annons

Den skickade Freddy Winsth in till Alexander Achinioti Jonsson i straffområdet. Den sistnämnde gjorde inget misstag och satte dit 1-0.

Det blev matchens sista, och enda, mål och därmed har Värnamo 32 poäng efter 29 omgångar. Därmed placerar sig klubben över kvalstrecket. Men snart kan smålänningarna vara under det igen. Gais och Varberg som just nu ligger på kvalplats har en match mindre spelad än Värnamo och de båda lagen spelar i morgon.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-11-04 kl 18:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto