TV: Svensson straffade Bois - sköt J-Södra närmare nytt kontrakt

Superettan

Jönköpings Södra såg ut att kryssa mot Landskrona Bois.
Då klev Jesper Svensson fram och gav seger till 2-1 på övertid.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Jönköpings Södra ställdes i dag mot ett redan nedflyttningsklart Landskrona Bois på Landskrona IP i superettan. Smålandslaget var inför matchen indraget i bottenstriden och behövde en seger för att öka avståndet ner till negativ kvalplats.

J-Södra fick också tidigt en drömstart. Tommy Thelin fick i den nionde minuten en tå på bollen och ordnade 1-0 till bortalaget. Trots tidigt övertag lyckades däremot inte laget fortsatt skapa målchanser och fick strax före halvtid en ordentlig kalldusch, då Monday Samuel kvitterade till 1-1 för Landskrona.

Jönköping fortsatte i andra halvlek att jaga en seger, men åter utan klara målchanser. Det var först på övertid som laget blev tilldelat straff och Jesper Svensson kunde avgöra till 2-1 och till en blytung seger för smålänningarna.