Karlskrona plockade fjärde raka segern

2 november 2018 22:18
Efter matchen

Karlskrona har hittat formen och tack vare en sen vändning borta mot Karlskoga så kunde man bärga fjärde raka segern.

Karlskrona plockade fjärde raka segern på bortaplan mot Karlskoga, men 4-3-segern satt långt inne.

Karlskoga ledde med både 1-0 och 3-2, men Karlskrona lyckades vända tillbaka matchen två gånger om.

Med bara tre och en halv minut kvar så svarade Axel Sundberg för ett riktigt viljemål när han tryckte in 3-3-kvitteringen. Forwarden jobbade sig igenom tung trafik innan han kunde sprätta in en backhand.

Bara en och en halv minut senare, och med mindre än två minuter kvar att spela, så avgjorde Daniel Norbe via ett backskott som något turligt studsade in.

Karlskrona - där lagkaptenen Marcus Paulsson gjorde mål för femte matchen i följd - är nu uppe som fyra i tabellen.

Karlskoga - som hade 40-årsjubileum - åkte på tredje förlusten på de fyra senaste kamperna.