Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Timrå IK

Krislaget tog årets andra trepoängare

De fick en katastrofstart på säsongen.

Men nu verkar det ha vänt för krislaget Rögle.

Tabelljumbon vann med 3-1 hemma mot Timrå – och tog säsongens andra trepoängare.

Rögle börjar hitta formen efter den usla säsongsstarten.

Rögle imponerade i torsdags, men fick se sig besegrat i Timrå efter förlängning.

I dag kom revanschen.

Skåningarna kopplade greppet i den första perioden och tog ledningen redan efter två minuters spel hemma mot Timrå. Målskytt: Kodie Curran, som satte sitt första för säsongen.

Kvarten senare ökade Samuel Jonsson på till 2-0.

Efter en mållös andraperiod kom reduceringen i inledningen av den tredje, då gästernas skyttekung Sebastian Collberg prickade in 1-2. Timrå tryckte på för ett kvitteringsmål och tog ut målvakten Niklas Svedberg i slutskedet.

Rögles andra trepoängare

Men närmare än så kom aldrig medelpadingarna.

Med tio sekunder kvar på klockan fastställde i stället Ted Brithén slutresultatet 3-1 i öppen kasse.

Segern var tabelljumbon Rögles andra under ordinarie tid för säsongen. Laget öppnade SHL-säsongen riktigt svagt med sex raka förluster, men har nu tagit poäng i tre av de fyra senaste.