Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gif Sundsvall

Succétränaren jagas av allsvenska rivalen

Succén i Sundsvall har gett eko i fotbollsallsvenskan.

Nu skriver Göteborgs-Posten att IFK Göteborg är ute efter Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibila.

– Mitt fokus är att se till att vi avslutar de här fem matcherna med Sundsvall på ett så bra sätt som möjligt. Sedan ska jag ta mig tid och fundera på hur jag ska göra, säger Sibila till GP. 

Foto: THERESE NY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

IFK Göteborg valde i förra veckan att göra en tränarrockad.

Assisterande tränaren Alf Westerberg flyttades till en roll som scout medan Elit 1-tränarna Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller lyftes upp för att stötta huvudtränaren Poya Asbaghi resten av säsongen.

IFK Göteborg är på jakt efter en ny assisterande tränare till Asbaghi och enligt GP har klubben ställt in siktet på Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibila till kommande säsong.

Uppgift: IFK Göteborg intresserat av Ferran Sibila

– Jag trivs här. Jag är väldigt glad och nöjd med tillvaron, men jag har inte bestämt mig om framtiden. Mitt fokus är att se till att vi avslutar de här fem matcherna med Sundsvall på ett så bra sätt som möjligt. Sedan ska jag ta mig tid och fundera på hur jag ska göra, säger Sibila till GP.

Han säger sig också inte ha hört något från IFK Göteborg.

Ferran Sibila anslöt till Gif Sundsvall inför fjolårssäsongen och har tillsammans med parhästen Joel Cedergren lett medelpadingarna till en sjundeplats hittills i årets allsvenska.


FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Göteborg – direkt i Messenger