Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Modric efter fina utmärkelserna: "Hade bytt allt mot en vinst i Ryssland"

La Liga

VM:s bäste, Uefas pris till årets spelare och Fifas The Best till årets spelare.
Luka Modric grämer sig dock fortfarande över att Kroatien snubblade på målsnöret i VM.
- Självklart skulle jag byta alla mina individuella troféer mot den där trofén till världsmästarna, säger Real-mittfältaren.

Foto: Bildbyrån

Tio års dominans av Cristiano Ronaldo och Leo Messi i Ballon d'Or/The Best bröts av Luka Modric under måndagskvällen. Kroaten har tidigare vunnit priset som VM:s bäste spelare, efter att ha varit bärande i landets silverframgång. Dessutom fick Modric ta emot Uefas pris till årets spelare.

- Självklart hade jag bytt allt för att vinna i Ryssland. För mig är laget alltid det viktigaste. Och självklart skulle jag byta alla mina individuella troféer mot den där trofén till världsmästarna. Men det här är såklart ett erkännande för allt hårt jobb, för säsongen jag hade med Real Madrid och landslaget. Och för det är jag glad över att folk ger mig erkännandet som den bäste det här året, säger Modric efter priset.

Annons

Modric tror att priset betyder mycket för Kroatien som fotbollsland, och tror också att andra mindre länder kan hitta inspiration i framgången.

- Det är väldigt viktigt. Som ett så litet land, att vinna priset och vara den bästa spelaren i världen. Det är något otroligt och det visar små länder att allt är möjligt. De behöver bara tro, jobba för det och alla drömmar kan bli sanna.

Publicerad 2018-09-25 kl 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto