U19 krossade PSG

Bild till nyheten U19 krossade PSG
Det var kattens lek med råttan när Curtis Jones och company körde över Paris St Germain i UEFA Youth League – och firade som Mbappé!

Efter bara åtta minuter i solgasset i St Helens tog Liverpool ledningen. Mittbacken Rhys Williams dröjde sig kvar i straffområdet efter ett inlägg och namnen Neco Williams fann honom med ett fint inlägg som Rhys säkert nickade i mål.

Strax därpå stod det 2-0 och återigen efter ett inlägg. En korthörna hamnade hos Adam Lewis och scousern slog ett inlägg som Rafa Camacho ohotad kunde peta in från fem meter.

Strax innan pausvilan var det så dags för Bobby Adekayne att kliva in i handlingen. Och vilket mål sedan!

Den nederländske yttern fintade bort en spelare och lurade även målvakten att få det att se ut som att han skulle skjuta bollen i det längsta hörnet, men placerade den istället retfullt till vänster om keepern.

Paussiffrorna borde ha varit långt större och gästande Paris skapade inte ett jota.

PSG bytte in talangen Koulibaly i andra och kom mer och mer in matchen. Fransmannen bommade grovt ensam med tjeckiske keepern Jaros, men returen placerade Williams vackert in på volley.

Det var målet som fick Barry Lewtas manskap att vakna till på nytt.

Några minuter senare drygade Curtis Jones ut ledningen till 4-1 med ett välplacerat skott från straffområdesgränsen. Därefter firade Jones på Mbappé-manér – det vill säga med armarna i kors och händerna under armhålorna!

Därefter blev portugisen Camacho tvåmålsskytt då han blev frispelad och hade öppet mål. Camacho firade på samma sätt och Curtis följde efter.

Några minuter innan visslan reducerade Kalimuendo på straff för gästerna.

Sammanfattningsvis: Solklar seger som borde varit större. Inte minst unge anfallaren Paul Glatzel som brände många chanser.