Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s glädjebesked - trio positiva till spel mot Brage

Superettan

Pär Hansson, Andri Bjarnason och Andreas Randrup var osäkra till spel inför onsdagens möte med Brage i superettan.
Nu ser trion ut att komma till spel ändå. 
- Det blir bättre för varje dag, säger Bjarnason till HD

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från HIF:s möte med AFC Eskilstuna i spelaren ovan.

Helsingborgs IF kryssade i helgen till 0-0 mot AFC Eskilstuna på bortaplan och tappade därmed seriledningen till Falkenberg i superettan. Laget har däremot en match mindre spelad och kan återta ledningen genom seger mot Brage på onsdag på Olympia.

Trion Pär Hansson, Andreas Randrup och Andri Bjarnason var alla osäkra till spel med anledning av skadeproblem, men nu kommer positiva besked till klubbens supportrar. Alla tre kan vara redo för spel till hemmamötet. 

- Det blir bättre för varje dag och jag siktar på att kunna vara med på onsdag, säger Bjarnason till HD som sent ströks från startelvan till mötet med AFC Eskilstuna. 

Annons

- Vi ska testa mer imorgon. Jag är fortfarande lite stel, men det går åt rätt håll. Jag är mycket mer positiv i dag än i går. Ryggen har jag aldrig haft problem med, säger Hansson till tidningen. 

Randrup klev i sin tur av skadad mot AFC, men efter vidare undersökning, så kan han i likhet med Hansson och Bjarnason vara tillgänglig. 

- Jag känner mig i form i övrigt och tycker det är bra att få spela tätt med matcher, säger han till HD.

HIF tar på onsdag emot Brage på Olympia. Matchen börjar klockan 19.00 och sänds på C More Fotboll och streamat på C More. 

Publicerad 2018-09-17 kl 13:21

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto