Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Veteranen förlänger med Häcken: "Det var ett lätt val"

Allsvenskan

35 år gammal och med nio Häcken-säsonger i bagaget.
Nu förlänger Kari Arkivuo med Häcken ytterligare ett år.
- Det var ett lätt val när jag fick veta att klubben var intresserad, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Den finländske försvararen Kari Arkivuo och BK Häcken har kommit överens om att förlänga avtalet ytterligare en säsong. 35-åringen går därmed in på sin tionde säsong då 2019 års allsvenska sparkar igång till våren.

- Det känns jättebra. Det var ett lätt val när jag fick veta att klubben var intresserad. Vi har trivts jättebra här hela tiden, både spelmässigt och i Göteborg, säger Kari Arkivuo i en kommentar på klubbens hemsida.

Arkivuo har totalt 56 landskamper för det finska landslaget på meritlistan och den här säsongen har han fått stort förtroende av tränare Andreas Alm och noterats för 15 allsvenskan matcher.

Annons

- Han har varit ordinarie i finska landslaget och gjort det riktigt bra mot till exempel spanska toppspelare. Någonstans trodde jag att han skulle bli såld längs vägen men vi är glada över att få ha haft honom hos oss de här åren. En bra människa med klubblojalitet, säger sporthefen Sonny Karlsson.

Publicerad 2018-09-14 kl 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto