Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Rysk VM-stjärna blev utredd för dopning - befanns oskyldig

La Liga

Ryske VM-stjärnan Denis Tjerysjev blev utredd för dopning.
Nu meddelar spanska spanska antidopningmyndigheten att fallet är avslutat och att mittfältaren är oskyldig, skriver The Guardian. 

Foto: Bildbyrån.

Valencias ryske mittfältare Denis Tjerysjev, 27, stod i sommar för en imponerande insats under VM i Ryssland. Nyligen meddelade däremot den spanska antidopningmyndigheten att mittfältaren utreds för dopning efter att hans pappa Dmitri sa till ryska medier att han gav sin son ett tillväxthormon för att behandla en skada före VM.

Nu har antidopningmyndigheterna avslutat utredningen och meddelar att mittfältaren är oskyldig, då det inte fanns några tecken på oregelbundet beteende, skriver den engelska tidningen The Guardian. 

Tjerysjev stod för fyra mål i VM när Ryssland tog sig till kvartsfinal i turneringen. I höst är han noterad för ett mål på två framträdanden för Valencia i La Liga. Tjerysjev är under den här säsongen utlånad från Villarreal till Valencia i Spanien. 

Annons
Publicerad 2018-09-13 kl 22:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto