Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Berg slår tillbaka mot Axén: "Kan inte bry mig mindre om vad han säger"

Sverige (herr)

Marcus Berg missade flera chanser och fick kritik av C Mores Alexander Axén.
Nu slår anfallaren tillbaka.
- Jag kan inte bry mig mindre. Det finns en anledning till att man är med här, säger Berg.

Foto: Bildbyrån.

Se Axéns kritik mot Berg i spelaren ovan.

Marcus Berg har spelat i över 1000 minuter i landslaget utan att ha gjort mål. Den senaste fullträffen kom mot Luxemburg i oktober 2017.

I 2-3-förlusten mot Turkiet hade Berg två fina chanser, men missade båda. Då fick han kritik av C More-experten Alexander Axén. 

- Herregud han är ju fri igen. Han måste göra mål på de chanserna. Han måste träffa mål. Det går ändå ut på det, sa Axén som var inne på att det låst sig mentalt för Berg: 

– Han känner: "det går inte, jag kan inte". Han ser uppgiven ut. Till slut så blir det kanske bara en belastning för Berg att han skapar massa chanser. Det är alldeles för bra lägen för att inte göra mål.

Annons

Efter matchen fick Marcus Berg frågor om Axéns kritik – då slog han tillbaka:

- Jag kan inte bry mig om vad han säger. Han ska vara så kallad expert. Jag vet inte om han har spelat fotboll? Jag vet att han har varit tränare, men det är upp till honom att säga vad han vill. Jag kan inte bry mig mindre. Han får tycka vad han vill. Vad jag gör och vad coach tycker och vad min familj tycker som jag bryr mig om, säger Berg.

Är du sugen på att tysta honom i nästa match?
- Nej men det spelar ingen roll. Snacket kommer alltid fortsätta ändå. Det är svårt att tysta vissa personer. Det finns en anledning till att man är med här och det vet alla som är med här. Sedan får folk tycka vad man vill.

Är du frustrerad över att det inte blev något mål?
- Klart man ville gjort något mål eftersom vi förlorade, men det är så det är.

Annons

Känns det som att det börjar gå troll i det i landslaget?
- Nej det tycker jag inte. Det är klart att det blir en grej av det för många andra men jag försöker bara fokusera på nästa chans, nästa match, nästa aktion. Det är det enda jag kan göra och så får jag hoppas att det trillar in. 

Publicerad 2018-09-11 kl 00:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto