TV: Kojic förlängde AFC:s svit med sent kvitteringsmål

Superettan

AFC var på väg mot första förlusten på nio matcher.
Då satte Adnan Kojic ett sent 2-2-mål och gav laget nionde raka utan förlust.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

AFC Eskilstuna har varit svårslaget under superettan-säsongen. Till lördagens bortamöte med Degerfors kom man med tre raka vinster och åtta raka utan förlust.

Det blev en tuff match för AFC, som var på väg mot sin tredje förlust för säsongen. Men till slut lyckades man ändå rädda ett oavgjort resultat.

Bajram Ajeti gav gästerna ledningen på straff i den första halvleken, men tidigt i andra vände det.

Kevin Wright kvitterade med ett fint skott fem minuter in i halvleken. Tio minuter senare lämnades Marcus De Bruin helt omarkerad vid den bortre stolpen på en hörna och kunde nicka in 2-1.

AFC skulle dock få in en kvittering när Adnan Kojic fick ett läge till höger i straffområdet och tryckte in 2-2 i den 89:e minuten.

Annons

Oavgjort och AFC:s obesegrade svit är nu uppe i nio matcher i rad. Upp till HIF och Falkenberg i superettan-toppen, som båda har en match mindre spelad, är det fem respektive fyra poäng.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.