Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Oremo sänkte J-Södra - sköt HBK närmare toppen

Superettan

Johan Oremo gav i kväll Halmstads BK seger i superettan. 
Anfallaren sänkte Jönköpings Södra till 1-0 på Örjans vall. 

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Halmstads BK behövde i kväll en seger mot Jönköpings Södra på hemmaplan för att hänga på konkurrenterna i toppen av tabellen. I fjol besegrade laget Smålandslaget med 6-1 på Örjans vall i allsvenskan, men den här gången gick det inte lika lätt. 

HBK tog inledningsvis kommandot i matchen och fick redan i den 17:e minuten utdelning. Johan Oremo höll undan en motståndare och placerade in ledningsmålet till 1-0. Därefter kom Jönköping in i matchen och var även nära kvittering.

I den 31:e minuten drog Ivo Pekalski på sig en straffspark, vilken Tommy Thelin misslyckades med att förvalta, då han i stället för att måla sköt högt över mål. Det visade sig vara skillnaden mellan kryss och förlust för bortalaget.

Annons

HBK höll i andra halvlek undan och bärgade andra raka segern till 1-0 i Halmstad. Laget är därmed ny fyra i serien med en poäng upp till AFC Eskilstuna på tredjeplats och med sex poäng upp till Falkenberg på andraplats. J-Södra är tia i superettan. 

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-09-02 kl 20:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto