Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Victor Nilsson Lindelöf

Konkurrens för Lindelöf – succéspelaren på väg in

Det är tydligt att José Mourinho inte är nöjd med mittbackarna i Manchester United. Nu jagar klubben Yerry Mina – som gjorde stor succé i VM. 

Yerry Mina.
Foto: MATTHIAS KOCH / IMAGO/MATTHIAS KOCH/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
Lindelöf.
Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf gjorde ett starkt VM och det fick supportrarna till Manchester United att drömma om att svensken ska dominera på ett liknande sätt i Premier League. 

Men José Mourinho verkar emellertid inte lika övertygad om Lindelöfs förträfflighet. Mittbackar som Toby Alderweireld och Harry Maguire har ryktats vara på gång till United den senaste tiden. 

Samtidigt skakas United av en konflikt mellan klubbledning och Mourinho, där portugisen inte tycker sig få de spelare han vill ha


LÄS MER: Här är Malmö FF:s väg till Champions League 2018. 


Barcelona ska rensa i spelartruppen

Nu har Barcelonas mittback Yerry Mina kastat in sig själv i spekulationerna. Detta efter att Mina ska ha börjat följa flera Manchester United-relaterade Instagramkonton, rapporterar The Sun. 

Mina gjorde stor succé under VM i det Colombia som föll på målsnöret mot England i åttondelsfinalen. Han visade sig dessutom vara rejält målfarlig och gjorde tre mål under mästerskapet. 

Barcelona förväntas sälja av flera spelare och Mina, som är bakom Samuel Umtiti och Gerard Pique i katalanernas rangordning, kan vara en spelare på väg ut

Samtidigt ska den franska klubben Lyon ha lagt bud på Lindelöf som United har tackat nej till. 


LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell. 

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport. 

LÄS MER: Offside i fotboll – så fungerar reglerna 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.