Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Sirius-målvakten såg rött: "Kapar Hysén rejält"

Allsvenskan

Lukas Jonsson såg i andra halvlek rött mot Blåvitt.
Sirius-målvakten rusade ut och fällde Tobias Hysén. 
- Han kapar Hysén rejält, säger C Mores kommentator Stefan Klemetz. 

Foto: Bildbyrån.

Se situationen i spelaren ovan.

Sirius och IFK Göteborg bjöd på en minst sagt händelserik andra halvlek på Studenternas i Uppsala. Efter två straffmål av Jesper Arvidsson, så såg matchen ut att lugna ner sig något, men då ville Sirius-målvakten Lukas Jonsson annorlunda. 

Målvakten rusade i den 82:e minuten ut för att avvärja ett friläge och kapade Blåvitt-anfallaren Tobias Hysén en bit utanför straffområdet. Det innebar direkt rött kort för målvakten och att Karim Fegrouch fick ersätta honom mellan stolparna. 

- Jonsson blir utvisad i sin återkomst i Sirius med mindre än tio minuter kvar. Det är en smart löpning av Hysén in bakom backlinjen och sedan är Jonsson långt ute, men kapar Hysén rejält, säger C Mores kommentator Stefan Klemetz i sändningen. 

Annons

Jonsson blev inför säsongen utlånad till Mjöndalen i norska andraligan, men återvände i sommar till Sirius för att stärka upp klubbens målvaktsstall. Han gjorde i dag sin första start för klubben i år i allsvenskan. 

Se situationen i spelaren ovan.

Publicerad 2018-07-22 kl 19:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto