Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Melkemichel flaggar för rotation i Dif inför Häcken-mötet: "Vill ha fräscha spelare"

Allsvenskan

Djurgården står inför en intensiv period med matcher i både allsvenskan och Europa League-kvalet.
Då flaggar tränare Özcan Melkemichel för att det kan komma att bli rotation i startelvan.
- Vi vill ha fräscha spelare så någon form av rotation lär det säkert bli, säger Melkemichel till Djurgårdens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Djurgårdens seger mot Kalmar i spelaren.

För första gången på tio år kommer Djurgården nu gå in i Europaspel, då man kvalar till Europa League. Först ut väntar ett dubbelmöte med ukrainska Mariupol, med första matchen i Stockholm på torsdag.

Djurgården kommer nu att alternera spel i Europa med allsvenskan. Inför söndagens möte med Häcken flaggar tränare Özcan Melkemichel för att det kan bli rotation i Dif.

- Vi har ju väldigt många duktiga fotbollsspelare på många positioner så det är klart att vi kommer att rotera beroende på det egna spelet och motståndare. Vi vill ha fräscha spelare så någon form av rotation lär det säkert bli, säger Melkemichel till Djurgårdens hemsida.

Annons

Sedan tidigare har Djurgårdens sportchef Bosse Andersson berättat för Fotbollskanalen att det först är till mötet med Gif Sundsvall i nästa vecka som det senaste nyförvärvet Nicklas Bärkroth väntas kunna göra debut, men i övrigt ser truppläget ljust ut för Dif.

- Det är bara Tino Kadewere som inte är aktuell för spel. I övrigt har Jonathan Augustinsson haft lite känningar i hälsenan efter att han åkte på en smäll mot Kalmar. Han har inte varit med på lagträningen hittills men jag tror och hoppas att han kan vara med oss och träna nu på lördag, säger Melkemichel.

Publicerad 2018-07-21 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto