Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Kan få större roll efter Gall-försäljningen: "Gjort det bra när jag spelat"

Allsvenskan

Romain Gall har sålts till Malmö FF.
Då är Peter Wilson redo att ta en större roll i Gif Sundsvall.
- Om det är jag som spelar där eller vem det än är så kommer det säkert bli bra tror jag, säger Wilson till Sundsvalls Tidning.

Foto: Bildbyrån

Se ett av Wilsons mål för Sundsvall i spelaren.

Under våren spelade Peter Wilson minst 70 minuter i samtliga Gif Sundsvalls matcher i allsvenskan - men i de tre matcher som Giffarna spelat sedan serien drog igång igen efter uppehållet har 21-åringen fått starta på bänken.

Nu har Romain Gall sålts till Malmö FF, och Wilson kan nu få en större roll i Sundsvall. Gall har spelat som ytter i ett tremannaanfall, och Wilson menar att han själv känner sig mer som en kantspelare än en som spelar centralt.

- Om det är jag som spelar där eller vem det än är så kommer det säkert bli bra tror jag, säger Wilson till Sundsvalls Tidning.

Wilson har stått för ett mål under årets säsong.

Annons

- Jag har fått spela i de flesta matcherna och gjort det bra när jag väl har spelat. Det är målen som saknas tycker jag. Annars tycker jag att jag har gjort det bra, säger han.

I dag väntar bortamöte med Kalmar FF på Guldfågeln Arena för Sundsvall.

- Jag vet att jag är snabb så det är det jag tänker på mest. Att jag kan hitta ytorna så att jag kan använda min fart, säger Wilson till ST.

Publicerad 2018-07-21 kl 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto