Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Yttern lämnar Häcken för Gais

Allsvenskan

Karl Bohm, 22, lämnar Häcken.
Yttern är klar för en flytt till Gais.
- Jag har haft bra koll på honom i flera år, säger Gais tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Se Bohms mål i allsvenskan i spelaren.

Karl Bohm kom till Häcken från Utsikten inför årets säsong. Under våren har det blivit ett mål på fem allsvenska matcher, men nu står det klart att han lämnar Hisingen för att gå till Gais.

- Karl är en spelare har varit 100-procentig i träning och match under sin tid i klubben. Inför säsongen skrev vi ett kontrakt på 1+3 år, men när Gais visade intresse ville inte vi stå i vägen för ett längre avtal hos dem. Vi tackar Karl för hans insatser i klubben och önskar honom all lycka i den grönsvarta tröjan, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till klubbens hemsida.

Gais skriver på sin hemsida att det under sommarfönstret "var flera klubbar som stod på kö för att få Bohms signatur", och tränare Bosko Orovic är nöjd med nyförvärvet.

Annons

- Det här är en bollskicklig och snabb spelare som kan användas i kantpositioner både som forward och mittfältare. Jag har haft bra koll på honom i flera år men känner honom såklart bäst ifrån tiden i Utsikten där han gjorde en väldigt fin säsong 2017 och spelade till sig en chans i allsvenskan. Kalle är en skicklig fotbollsspelare som är riktigt bra på att utmana och slå sin gubbe, han jobbar stenhårt för laget och den här övergången gör att vi får ytterligare offensiva hot i laget, säger Orovic till Gais hemsida.

Gais har tidigare i år även värvat Alexander Angelin från Häcken.

Publicerad 2018-07-20 kl 16:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto