– Har allt vi behöver

Bild till nyheten – Har allt vi behöver
Jürgen Klopp antyder att Liverpool har handlat klart för sommaren.

Med Alisson Becker klar för Liverpool har klubben köpt fyra spelare denna sommar. Målvakten tillsammans med Naby Keita, Fabinho och Xherdan Shaqiri.

Många har väntat sig en femte värvning, en så kallad Coutinho-ersättare, efter att Fekir-affären kollapsat precis i slutskedet. Klopp tror dock att det är färdighandlat.

– Vi har allt vi behöver för nästa säsong, jag tror inte att vi kommer att göra något mer. Jag är ganska säker på det, sa Klopp efter 2-0-segern mot Blackburn.

– Vi har den trupp vi har just nu, och det är det viktigaste. Vi var inte allt för dåliga förra året, men vi måste förbättra oss och det har vi försökt att göra på transfermarknaden.

– Vi tappade en eller två spelare och vi har plockat in ett par stycken. Jag är väldigt nöjd med värvningarna om jag ska vara ärlig, så låt oss nu använda dessa veckor till att spela ihop oss så bra som möjligt.

– Vi tänker på oss själva, men vi vet att det kommer att hända mycket runt om oss de kommande veckorna. De andra lagen kommer att komma tillbaka starkt. Men vi önskar att vara så starka som vi bara kan.

Totalt har klubben spenderat hela 176,5 miljoner pund på spelare denna sommar. 

– Klubben gav oss fantastiska möjligheter, men vi måste utnyttja det. Vi är inte bättre än andra lag, men vi måste spela den bästa fotboll som vi kan, så får vi se vad det leder till.

– Vi har aldrig letat efter bortförklaringar, och vi kommer inte att göra det i år heller. Vi är en väldigt ambitiös klubb, något som vi har visat nu.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer