Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

ÖSK-kuggen med utgående kontrakt: "Bollen ligger hos dem"

Allsvenskan

Michael Almebäck sitter på ett utgående kontrakt med Örebro.
Mittbacken menar själv att han inte hört något från ÖSK ännu, men att han är öppen för att stanna.
- Kommer ÖSK med ett förslag som jag tycker är tillräckligt bra så ska det mycket till att jag prioriterar något annat över det, säger Almebäck till Nerikes Allehanda.

Foto: Bildbyrån

Michael Almebäck återvände till Örebro från Bröndby inför säsongen 2016, men sitter nu på ett utgående kontrakt med klubben. I år har mittbacken startat samtliga allsvenska matcher för ÖSK, men ännu förs det ingen diskussion om en kontraktsförlängning.

- Jag har inte hört något från ÖSK, så mina funderingar är inte så mycket just nu. Det är svårt att säga eftersom jag inte hört nåt, bollen ligger hos ÖSK, säger Almebäck till Nerikes Allehanda.

30-åringen är dock tydlig med att han kan tänka sig att stanna.

- Jag är öppen för allt. Men jag trivs jättebra, och kommer ÖSK med ett förslag som jag tycker är tillräckligt bra så ska det mycket till att jag prioriterar något annat över det. Jag har ändå en viktig roll i laget och har bott här totalt sett sex år av min fotbollskarriär. Vi känner oss hyfsat hemma. Men jag kan ju inte heller stå och lova att om ÖSK kommer med ett förslag så skriver jag på, men det är en stor chans att jag gör det om det kommer ett förslag som är bra, säger han till NA.

Annons
Publicerad 2018-07-19 kl 18:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto