Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Bärkroth klar för Djurgården: "Hade andra alternativ"

Allsvenskan

Djurgården förstärker truppen inför den allsvenska hösten.
Klubben går ut med att Nicklas Bärkroth, 26, ansluter från polska Lech Poznan.
- Det är klart att jag hade några andra alternativ men i slutändan vägde detta tyngst, säger Bärkroth i ett pressmeddelande.

Foto: Erik Wibaeus/Dif Fotboll

Förra sommaren lämnade Nicklas Bärkroth IFK Norrköping för polska Lech Poznan. Ett år senare är Bärkroth nu tillbaka i allsvenskan, då han har skrivit på för en flytt till Djurgården. Kontraktet sträcker sig 3,5 år, över säsongen 2021.

- Det känns jättebra nu när allting är klart och det har hunnit landat lite. Jag har fått en bra känsla redan från första stund då kontakten togs med Bosse (Andersson, sportchef) och ända fram tills nu har det hela tiden känts som ett bra beslut, säger Bärkroth i ett pressmeddelande.

Bärkroth får tröjnummer 19 i Djurgården.

- Det är klart att jag hade några andra alternativ men i slutändan vägde detta tyngst och det ska bli jätteroligt att få komma hem till allsvenskan igen och spela för Djurgården, säger han.

Annons

Under tiden i Poznan gjorde Bärkroth 25 matcher och tre mål. Sedan tidigare har han 159 allsvenska matcher på sitt cv för IFK Norrköping, IFK Göteborg och Brommapojkarna. Han debuterade i allsvenskan redan som 15-åring för Blåvitt 2007 och har även varit med och tagit SM-guld med Norrköping 2015.

Publicerad 2018-07-18 kl 18:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto