Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Cedergren efter sena AIK-avgörandet: ”Finns inte att vi förlorar"

Allsvenskan

Sundsvall skapade en rad chanser mot AIK men bollen ville inte in i nät.
Efter matchen var Gif-tränaren Joel Cedergren nedstämd.
- Det finns inte att vi ska förlora den här matchen, säger han till Sundsvalls Tidning.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Sundsvalls möte med AIK i spelaren.

Under söndagen möttes Sundsvall och AIK i allsvenskan. Trots att hemmalaget från Medelpad hade flera bra lägen att ta ledningen i matchen gick det inte vägen. Antingen stod AIK:s målvakt Oskar Linnér i vägen eller så hade han hjälp av målramen, som när Maic Sema träffade undersidan av ribban.

- Jag tycker totalt sett att vi gör en bra match, utan tvekan. Det finns stunder jag inte tycker är bra och någon period i andra halvlek där det blir omställningar och vi inte håller ihop laget riktigt, säger Sundsvalls tränare Joel Cedegren till Sundsvalls Tidning efter matchen.

Mötet mellan Sundsvall och AIK var länge mållöst men på tilläggstid i andra halvlek slog bortalagets Heradi Rashidi till. Nyförvärvet fick bollen utanför straffområdet, fick en drömträff med vänsterfoten och bollen seglade in i en båge över hemmamålvakten William Eskelinen.

Annons

- Det är tungt, det finns inte att vi ska förlora den här matchen tycker jag. Det är omöjligt utifrån matchbilden och hur chanserna ser ut, men det händer och så är det ibland. Så det gäller att fortsätta förbättra sig och göra ännu bättre till nästa match, säger Cedergren.

I nästa omgång möter Sundsvall Kalmar FF på bortaplan.

Publicerad 2018-07-16 kl 11:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto