Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ytterligare en hemvändare uppges nära HIF: "Diskussionen är intensiv"

Superettan

Andreas Granqvist är redan klar – och i dag presenterades Rasmus Jönsson.
Enligt Helsingborgs Dagblad är nu även Markus Holgersson nära en återkomst.
- Den diskussionen är intensiv och i sitt slutskede, säger ordföranden Krister Azelius till tidningen.

Foto: Bildbyrån.

Helsingborg rustar för att försöka ta klivet tillbaka till allsvenskan. Tidigare i år gjorde man klart med landslagets lagkapten Andreas Granqvist, på fredagen presenterades anfallaren Rasmus Jönsson – och nu uppger Helsingborgs Dagblad att ytterligare en hemvändare är ytterst nära Helsingborg.

Det rör sig om mittbacken Markus Holgersson, bekräftar ordföranden Krister Azelius. Azelius säger till tidningen att man diskuterar med en ”Helsingborgsson” och på frågan om det rör sig om Holgersson svarar han:

- Ja. Den diskussionen är också intensiv – och i sitt slutskede, säger han till HD.

- Vi har en rätt tung besättning på hans positioner så det här kanske låter lite märkligt, men vi måste tänka lite större än så. Vi försöker hitta en lösning som är acceptabel för båda parter. Markus ska tycka det är meningsfullt att spela vidare och vi måste hitta en ekonomi som inte belastar klubben, i synnerhet inte under innevarande år.

Annons

Markus Holgersson spelade senast i spanska Lorca som åkte ut ur andradivisionen Segunda. I juni tränade han med Helsingborg och bekräftade då kontakt.

- Vi känner på varandra. Jag har varit ute länge, även om jag har varit på en högre nivå vet de ju inte riktigt vad de får. Det är sex och ett halvt år sedan jag var här senast, förutom sommaren 2014.

Holgersson var med i det HIF-lag som vann SM-guld 2011.

Publicerad 2018-07-13 kl 15:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto