Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Wulff lämnar Sirius: "Vi är väldigt tacksamma"

Allsvenskan

Joakim Wulff togs in av Sirius när Joshua Wicks stängdes av för doping.
Nu lämnar 39-åringen klubben.
Han har varit väldigt professionell och bidragit till gruppen på ett bra sätt, säger tränaren Kim Bergstrand till Sirius hemsida.

Foto: Bildbyrån

Sirius fick stora målvaktsproblem när Joshua Wicks stängdes av för doping i april. Kvar i truppen fanns då Gustav Nyberg och målvaktstränaren Karim Fegrouch - som klev in och vaktade Uppsala-lagets mål.

För att lindra problemen tog Sirius in den 39-årige målvakten Joakim Wulff. Den tidigare Varberg-keepern gjorde tre allsvenska matcher i maj. Nu står det klart att Wulff lämnar klubben.

Jocke kom in och hjälpte oss i en prekär situation och det är vi väldigt tacksamma för. Han har varit väldigt professionell och bidragit till gruppen på ett bra sätt, säger tränaren Kim Bergstrand till Sirius hemsida.

Annons

Sirius får nu tillbaka Lukas Jonsson till truppen. 25-åringen har under våren varit utlånad till Mjöndalen i den norska andraligan, där han hållit nio nollor.

Publicerad 2018-07-13 kl 14:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto