Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ottawa Senators

”Oavsett vad du läst så stämmer det inte”

Dallas Stars målas upp som favorit att värva Erik Karlsson.

Detta trots intensivt snack om Tampa Bay Lightning – som inte är speciellt sugna på att prata om svensken.

– Vad du än har läst så stämmer det inte, säger Tampa Bays general manager Steve Yzerman enligt SportingNews.

Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA

Erik Karlssons framtid i Ottawa Senators är mer än osäker. Lagkaptenen väntas bli trejdad under sommaren och i Nordamerika är en av de stora frågorna: Var spelar backstjärnan i höst?

Det har snackats om såväl Vegas Golden Knights som Tampa Bay Lightning, men nu skriver TSN att Dallas Stars, som målades upp som favoriter förra veckan, återigen är i pole position när det kommer till att sno åt sig Erik Karlsson.

Samtidigt vill Tampa Bay Lightnings general manager Steve Yzerman  inte kommentera ryktena. Vare sig de som gör gällande att laget vill ha svensken eller de som gör gällande motsatsen.


LÄS MER: Jättehyllningen till Lundqvist: ”Mystisk – som Bond” 


Yzerman: ”Det stämmer inte”

Han säger dock, utan att nämna några namn, att Tampa Bay Lightning kan komma att förstärka truppen med en stor spelare i sommar.

– Ingenting är nära förestående just nu. Ingenting alls. Oavsett vad du har läst, eller kanske till och med rapporterat om, så stämmer det inte, säger Yzerman enligt SportingNews.

Erik Karlsson kom till Ottawa Senators från Frölunda 2009 och blev snabbt en publikfavorit i den kanadensiska huvudstaden och 2014 tog han över rollen som lagkapten då Daniel Alfredsson lämnade laget för Detroit Red Wings.

Vid två tillfällen har han belönats med Norris Trophy – priset till NHL:s bästa back.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Hockeysverige

Följ NHL på djupet
Läs mer hos Hockeysverige
Allt om världens bästa liga
Till Hockeysverige