Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Halmstads kommuns med tackbrev till Janne Andersson: ”Vi har våndats, vi har gråtit, vi har jublat”

Sverige (herr)

Janne Andersson är född och uppväxt i Halmstad.
Efter framgångarna i VM kommer nu tacket från kommunen.
”Janne, du och fotbollslandslaget har bjudit oss på fantastiska upplevelser”, skriver kommunen i ett brev till förbundskaptenen som Fotbollskanalen fått ta del av.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Sveriges åttondelsfinal mot Schweiz i spelaren.

Förbundskapten Janne Andersson är född och uppväxt i Halmstad och tidigare i våras tilldelades han kommunens hedersbevisning för att han tog det Blågult till VM i Ryssland.

- Det känns roligt att få uppmärksamma en av våra mest meriterade idrottsledare. Han är dessutom en av landets mest kända personer från Halmstad, säger kommunstyrelsens dåvarande ordförande Carl Fredrik Graf (M) till kommunens hemsida.

I ett sms till Fotbollskanalen berättar den nya kommunstyrelseordföranden, Jonas Bergman (M), att kommunen har bjudit in förbundskaptenen för att motta hedersbevisningen i september.

Han fortsätter:

Annons

”Just nu är planen att utöka aktiviteterna kring detta till en möjlighet för Halmstadborna att fira vår Halmstad-son. Exakt planering dröjer - men jag är säker på att många i Halmstad vill ta chansen att bidra till firandet på olika sätt.”

Janne Andersson har hittills inte svarat på kommunens inbjudan, vilket gjort det svårt att planera exakt hur utdelningen av hedersbevisningen ska gå till.

Oavsett är Halmstad kommun stolta över Janne Andersson och Bergman har skickat ett tackbrev till den svenske förbundskaptenen, som Fotbollskanalen har fått tagit del av.

”Janne, du och fotbollslandslaget har bjudit oss på fantastiska upplevelser denna sommar. Vi har våndats, vi har gråtit, vi har jublat. Drama efter drama har ni tagit oss igenom och här hemma i Halmstad har vi, tillsammans med liv och lust, levt oss in i varje passning, varje tackling, varje målgest …”.

Annons

”Jag vill å Halmstads kommun och alla Halmstadbors vägnar framföra ett stort tack för dina och fotbollslandslagets prestationer och gratulera er alla till ett mycket väl genomfört mästerskap”.

På måndag eftermiddag håller Janne Andersson, tillsammans med sin assisterande förbundskapten Peter Wettergren, en presskonferens. Den första efter Blågults uttåg från VM i Ryssland. Du ser den live på Fotbollskanalen med start klockan 13:00.

Publicerad 2018-07-09 kl 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto