Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svenska VM-hjältarna tillbaka på svensk mark - landade sent

Sverige (herr)

Sverige åkte ur i kvartsfinalen mot England i VM.
I dag landade landslaget i Sverige - men sent efter flygplansstrul. 
- Det blev ganska mycket förseningar, men nu är vi hemma efter ett fint mästerskap, säger Oscar Hiljemark till Aftonbladet

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från Sverige-England i spelaren ovan. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg, SVT.

Janne Anderssons svenska herrlandslag trollband i sommar stora delar av Sverige genom att först ta sig vidare som gruppvinnare till åttondelsfinal för att sedan slå ut Schweiz och ta sig vidare till kvartsfinal mot England i VM. Under lördagskvällen tog däremot resan slut efter 2-0-förlust i Samara och sent i kväll landade Blågult på Arlanda efter flygplansstrul för att sedan åka vidare till Scandic Park i Stockholm. 

Landslaget planerade nämligen att landa på Arlanda strax efter klockan 20.00 i kväll för en presskonferens på flygplatsen, men fick ställa in den med anledning av att planet först lyfte några timmar senare än förväntat från Ryssland. 

Annons

- Det är skönt att vara hemma. Det blev ganska mycket förseningar under dagen men nu är vi hemma efter ett fint mästerskap, säger Oscar Hiljemark till Aftonbladet. 

- Vi hade en kväll i går där vi analyserade mycket och där vi lät allt att sjunka in, fortsätter han. 

Janne Andersson och Peter Wettergren håller i stället i morgon presskonferens klockan 13.00 på Scandic Park i Stockholm. Däremot är det ännu oklart när landslaget kommer att hyllas för insatserna under mästerskapet i Ryssland. 

Publicerad 2018-07-08 kl 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto