Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: J-Södra-talang snuvade HBK på seger - kvitterade sent

Superettan

Amir Al Ammari snuvade HBK på seger i superettan.
J-Södra-talangen kvitterade sent till 1-1 på Stadsparksvallen. 

Foto: Bildbyrån.

Halmstads BK jagade i eftermiddag revansch mot Jönköpings Södra för senaste förlusten mot Brage på bortaplan, vilket innebar att laget tappade poäng till Falkenberg i serieledning i superettan. Det blev dock inte riktigt som bollklubben tänkte sig i dag heller, då laget åter tappade ledning till förlust, men den här gången sent i andra halvlek.

Halmstad tog strax före halvtid ledningen i matchen till 1-0 efter skott från nära håll av Kosuke Kinoshita, som blev framspelad i straffområdet avThomas Boakye ute på vänsterkanten. Det var japanens åttonde mål i år. 

I andra halvlek tryckte Halmstad på för ytterligare ett mål, men var inte kliniskt i avslutningsfasen. Det var i stället J-Södra, som i den 76:e minuten kvitterade till 1-1 genom Amir Al Ammari, 21, som därmed gav laget en poäng till niondeplats i serien.

Annons

Halmstad är kvar som trea i tabellen, men med samma poäng som Helsingborg på andraplats och med fem poäng upp till Falkenberg i serieledning. 

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-06-30 kl 19:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto