Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mikel kritisk mot Kroatien: "De borde vara professionella"

Fotbolls-VM 2022

Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic har sagt att han kommer att rotera i laget till mötet med Island. Det gillas inte av John Obi Mikel i gruppkonkurrenten Nigeria.
- De borde vara professionella och spela det bästa laget, säger lagkaptenen till enligt goal.com.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Nigerias seger mot Island i spelaren ovan. Kommentatorer: Glenn Strömberg och Chris Härenstam, SVT.

Kroatien har tagit två raka segrar i VM och står på sex poäng inför den sista gruppspelsomgången. Landet är redan klart för slutspel och förbundskaptenen Zlatko Dalic har sagt att han kommer att vila några stjärnor i gruppavslutningen mot Island.

Det gillas inte av Nigerias lagkapten John Obi Mikel. Nigerianerna slog Island med 2-0 under fredagen och står på tre poäng inför den sista omgången - två poäng före Island och Argentina - som man möter på tisdag. 

- Jag tycker inte att det är det bästa att göra. Det här är en massiv turnering - du kan inte vila folk och ge andra en chans att kvalificera sig för avancemang, säger Mikel enligt goal.com.

Annons

- De borde vara professionella och spela det bästa laget. Det här är en så stor scen och du kan inte vila spelare och hjälpa andra att kvalificera sig.

En poäng kan räcka för Nigeria mot Argentina, om inte Island vinner mot Kroatien med två mål eller fler. För Argentinas del krävs seger för att nå avancemang, samtidigt som Island inte vinner med samma eller större målskillnad.

VM, grupp D

# Lag S V O F +/− P
1 Frankrike 3 2 0 1 3 6
2 Australien 3 2 0 1 -1 6
3 Tunisien 3 1 1 1 0 4
4 Danmark 3 0 1 2 -2 1
Publicerad 2018-06-23 kl 00:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto