Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Ekdal om sin skadehistorik: "Jag hade gärna vridit tillbaka klockan"

Sverige (herr)

De senaste åren har Albin Ekdal plågats av skadeproblem.
I en intervju med TV4:s Frida Nordstrand öppnar han nu upp om sina bekymmer.
- Jag hade gärna vridit tillbaka klockan och försökt ändra på något, om det ens finns något jag hade kunnat ändra på, säger han.

Foto: TV4

Albin Ekdals skadehistorik är inte något han är stolt över. Den har varit ett återkommande ämne under hela hans karriär.

Under hösten krånglade ryggen och när den väl blev frisk fick han en lårskada. På våren hade han problem med vristerna och det blev bara 19 matcher för Hamburg under den gångna säsongen. Övrig tid har han fått spendera på att rehabilitera sina skador.

- Det kommer smågrejer titt som tätt. Det är sällan man känner sig helt hundra och det tar definitivt bort lite av glädjen och min kapacitet som fotbollsspelare, säger Ekdal till TV4.

Samtidigt menar han att han blivit starkare av alla motgångar. Han har kunnat hantera dom bättre genom att fokusera på andra saker i livet.

Annons

- Fotbollen är inte det viktigaste, jag har en underbar sambo och familj, som har hjälpt mig att tänka på annat, säger 28-åringen.

Se Ekdal berätta mer om skadeproblemen i spelaren ovan.

Publicerad 2018-06-22 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto