Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt intresserat av Turkiet-svensk

Sillybloggen

Adam Ståhl till allsvenskan och IFK Göteborg? Det skulle i alla fall Blåvitt kunna tänka sig, enligt Göteborgs-Posten. Tidigare under tisdagen uppgav fotbolldirekt.se att yttermittfältaren nära att lämna sin klubb Kardemir Karabükspor. Han ska inte ha fått sin lön utbetald den senaste tiden och ska därför kunna bryta sitt avtal snart.

23-åringen sägs vara intressant för flera allsvenska klubbar och enligt GP är alltså IFK Göteborg en av dem. Enligt tidningens källor kan Blåvitt “mycket väl” ge sig in i jakten på Ståhl om han blir kontraktslös framöver.

Karabükspor ramlade ur den turkiska högstaligan den gångna säsongen och i början av maj förklarade Ståhl för Fotbollskanalen att han vill lämna klubben.

– Jag har hört att det har funnits intresse från skandinaviska klubbar. Karriärsmässigt så är jag beredd att flytta, sa Ståhl då.

Förra året gjorde Ståhl sju mål och nio assist för Norrby i superettan, och i oktober i fjol sa IFK Göteborgs sportchef Mats Gren följande till Fotbollskanalen om spelaren:

Annons

– När du har en kantspelare som gör en hel del mål är det klart att det är en spelare som drar till sig uppmärksamhet.

Publicerad 2018-06-19 21:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto