Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svenske supertalangen kan flytta till Bayern i förtid: "Absolut en möjlighet"

Superettan

Alex Timossi Andersson är klar för Bayern München till sommaren 2019.
Men bristen på speltid i Helsingborg kan göra att flytten genomförs tidigare än så.
- Finns absolut en möjlighet att det blir så, säger forwarden till Helsingborgs Dagblad.

Foto: Bildbyrån

Se ett av Timossis mål från förra året i spelaren ovan.

Han anses vara en av Sveriges största talanger och i oktober förra året bekräftade Bayern München att man vunnit dragkampen om honom. Alex Timossi Andersson flyttar dock till Bundesliga-jätten först sommaren 2019. Eller?

För i år har 17-åringen inte fått mer än 14 minuters speltid i superettan och det kan göra att saker och ting förändras. Bayern München överväger nu att hitta en annan lösning än att forwarden spelar vidare i Helsingborgs IF, enligt Helsingborgs Dagblad.

- Eftersom de följer min utveckling noga är vi i kontakt med varandra nästan varje dag. De håller koll på mig, och frågar vad som händer. För mig och dem räcker det inte med att jag bara spelar U21-matcher varannan vecka. De vill inte ha det så, säger Timossi Andersson till HD.

Annons

- De ville ju ha ner mig från början, men eftersom jag sa nej till det gick de med på att köra så här. Men de har rätt att ta ner mig tidigare och det finns absolut en möjlighet att det blir så. Men just nu får vi avvakta och se hur det blir här.

Publicerad 2018-05-20 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto