TV: TFF-talangen målskytt på 19-årsdagen - när det blev kryss på Studenternas

TFF-talangen Felix Hörberg blev i dag målskytt på sin 19-årsdag.
Då kryssade Trelleborg och Sirius till 1-1 på Studenternas.
- Jag är nöjd med min egen insats, men det räckte inte, säger han till C More.

Se Hörbergs ledningsmål i spelaren ovan.

Trelleborg inledde matchen starkt i bottenmötet med Sirius på Studenternas. Anfallaren Freddie Brorsson kom i den 13:e minuten fri framför mål, men väntade lite för länge med sitt avslut och sköt rakt på Joakim Wulff, som rusade ut från hemmamålet.

Trelleborg fortsatte därefter att skapa målchanser, men stoppades flera gånger om av Wulff, som stod för flera meriterande räddningar för Sirius och därmed höll kvar laget i matchen. Till slut fick dock Trelleborg hål på målvaktsveteranen.

Brorsson tog i den 36:e minuten revansch på sig själv och lyfte fram bollen till Felix Hörberg i straffområdet. Han tog vara på inspelet, sköt 1-0 och fick därmed fira sitt första allsvenska mål i karriären. Det var dessutom på hans 19-årsdag.

Annons

Men Hörberg och hans lagkamrater fick inte fira länge. Tre minuter senare nådde Oscar Pehrsson högst på en hörna av Stefano Vecchia och nickade in 1-1. Det stod sig första halvlek ut.

I andra halvlek fortsatte båda lagen att gå framåt för tre poäng. Trelleborg hade i likhet med Sirius ett par vassa målchanser, men det blev till slut en delad poäng. Trelleborg är därmed kvar på 13:e-plats, medan Sirius lyfte till 15:e-plats i den allsvenska tabellen.

- Det är väldigt surt att åka härifrån med ett kryss, säger TFF-målskytten Felix Hörberg till C More.

- Jag är faktiskt otroligt missnöjd. Jag tycker att vi ska åka härifrån med tre poäng i dag. Jag är nöjd med min egen insats, men det räckte inte till tre poäng, så det spelar inte så stor roll just nu, fortsätter han i sändningen.