Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ghoddos ilska mot SvFF: ”De hade så lång tid på sig, men sedan kommer de när jag väl har valt Iran?!”

VM 2023 (dam)

Saman Ghoddos har i sommar möjligheten att spela VM för Iran.
Men efter att Ghoddos varit på sin första landslagssamling, utan att vara spelklar för landet, ringde den svenska landslagschefen Lasse Richt. 
- De hade så lång tid på sig, men sedan kommer de när jag väl har valt Iran?!, säger anfallaren till Aftonbladet om Sveriges försök att få anfallaren att spela i landslaget.

Foto: Bildbyrån

Saman Ghoddos representerar det iranska landslaget men dagarna innan Ghoddos hann bli spelklar för landet fick han ett samtal från Lasse Richt, landslagschef för Sveriges herrar i ett försök att få Ghoddos att spela för det svenska landslaget.

– De hade så lång tid på sig, men sedan kommer de när jag väl har valt Iran?! Först blev det ju ändå den här: ”Shit, Sveriges landslag vill ändå ha mig”, men så tänkte jag... ”Ah, det var på ett fult sätt. Det här är inte för mig”, säger Ghoddos i ett reportage med Aftonbladet.

När Ghoddos fick samtalet satt han tillsammans med lagkamraten Sotirios Papagiannopoulos..

Annons

– Så fort jag lagt på frågade han: ”Vad ska du göra?”. Och jag svarade direkt: ”Jag gillar inte hur de har skött detta. Jag ska fortfarande vara med Iran”, säger Ghoddos.

Valet föll alltså på Irans landslag som anfallaren nu har chansen att spela VM med i sommar om han tas ut i den slutgiltiga truppen.

– Men nej... Jag kan inte välja något och sedan ändra mig för att något bättre kanske kommer. Jag har för mycket stolthet för det, jag hade givit mitt ord, säger han till tidningen.

Publicerad 2018-05-19 kl 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto