Bevakningen presenteras av

TV: BP lyfter i tabellen - fällde formstarkt Kalmar

Allsvenskan

Brommapojkarna går om både Östersund och Trelleborg i tabellen.
Det efter seger med 2-1 hemma mot Kalmar FF, som inför matchen hade fyra raka vinster.
- Mycket slarv från vår sida, säger KFF-kaptenen Viktor Elm till C More.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Efter Adrian Edqvist, Isak Magnusson och Nils Fröling. Mot BP gav Kalmar FF:s tränare Nanne Bergstrand en fjärde tonåring sin startdebut i allsvenskan i år; Adam Hellborg. Men den centrale mittfältaren kunde inte stoppa smålänningarna från att förlora på Grimsta IP.

BP tog tidigt ledningen. I den 21:a minuten tilldelades hemmalaget en straff och den placerade Markus Gustafsson in till 1-0. Sju minuter senare nickade Fritiof Björkén in 2-0.

Kalmar försökte skruva till saker i paus och hämta ikapp i den andra halvleken, men laget lyckades inte skapa särskilt stora farligheter (innan Viktor Elm nickade in ett reduceringsmål på tilläggstid) under de sista 45 minuterna. BP vann med 2-1.