Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Djurgården Hockey

Fick sin första start – utbytt i minut 40

Det går fortsatt tungt för Yura Movsisyan. 

Den armeniska landslagsmannen som värvades till Djurgården inför säsongen fick starta sin första match mot Örebro. 

Det slutade med att han byttes ut skadad efter 40 minuter.

– Jag vet ingenting om Yuras skada, säger tränarne Özcan Melkemichel.

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Den 25 mars presenterade Djurgården den 30-åriga anfallaren Yura Movsisyan på lån från MLS-klubben Real Salt Lake. 

– Vi är väldigt glada och stolta att Yura kommer till oss på ett sex månaders lån från Real Salt Lake där han är ”designated player” och vi har option på att förlänga med honom under hela 2018 om samarbetet är lyckat. Det här är en bra uppgörelse för oss och det handlar om en skicklig anfallare som kommer till oss och som gjort ett väldigt gott intryck på oss, sa sportchefen Bosse Andersson då

Movsisyan nästa bakslag - ut skadad

Men än så länge har Movsisyan inte lyckats särskilt väl i Stockholm. I sin debut, Stockholmsderbyt mot AIK, visades Movsisyan ut efter att ha skallat Daniel Sundgren. 

Väl tillbaka från avstängning har det mest blivit ströinhopp, men i torsdagens match mot Örebro fick han förtroendet från start. 

Då kom nästa bakslag för den meriterade anfallaren. Han var tämligen osynlig i 40 minuter innan han tvingades kliva av skadad. 

Han ersattes av Dzenis Kozica. 

Özcan: ”Vet ingenting”

– Jag vet ingenting om Yuras skada. Yura är en bra fotbollsspelare. Vi får diskutera framtiden internt, säger tränaren Özcan Melkemichel.

Varför spelade du Kerim på kanten?

– Yura har sett piggare ut. Någon gång måste vi ta ett beslut om honom. Den här matchen kändes rätt. Vi ville ha Kerim på kanten, han har varit bra där förut, men det föll inte bra ut, det kan jag villigt erkänna.

Matchen då? Djurgården vann med 2-0.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.