Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TV: Gojanis mardrömsminuter - galet självmål och rött kort: "Vad är det som händer?"

Allsvenskan

Robert Gojani vill nog glömma första halvlek mot Häcken.
Först stod han för ett galet självmål och sedan blev han utvisad. 
- Han får rött kort efter århundradets självmål, säger C Mores kommentator Patrik Westberg. 

Foto: Bildbyrån.

Elfsborg-mittfältaren Robert Gojani spelade under måndagskvällen från start mot BK Häcken på Bravida Arena, men det blev nog inte som han tänkte sig inför avspark.

Gojani tog i den 18:e minuten emot en passning av Joakim Nilsson utanför eget straffområdet och gjorde ett försök att spela hem bollen till målvakten Kevin Stuhr Ellegaard. Mittfältaren såg dock inte att målvakten lämnade målet och fick se bollen rulla in mellan stolparna till 0-1. 

- Vad är det som händer, vad är det som händer? Det är ett av de märkligaste målen. När det såg ut som att Häcken inte kunde göra mål på Kevin Stuhr Ellegard, så gör Joakim Nilsson en bredsida hem och sedan lägger Gojani den utan att titta. Det är ett självmål som är svårt att besvkriva. Det är ett självmål som inte kan hända, säger C Mores kommentator Patrik Westberg i sändningen.  

Annons

Sex minuter senare fortsatte mardrömmen för mittfältaren. Gojani kom sent in i en tackling mot Paulinho på offensiv planhalva och drog på sig ett direkt rött kort.

- Gojani kan inte få det mycket jobbare. Kan någon fotbollsmatch vara mer hemsk eller bedrövlig än för Robert Gojani? Han får rött kort efter århundradets självmål. Han måste tro att det här inte kan vara möjligt, en mardröm, säger Westberg. 

Se självmålet i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-14 kl 19:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto