TV: Kalmar bärgade fjärde raka segern – startdebutanten hjälte

Allsvenskan

Kalmar FF slog Sirius och bärgade fjärde raka segern.
Stor hjälte? Startdebutanten Nils Fröling till 1-0.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Kalmar FF klev in i kvällens drabbning mot Sirius med ett starkt facit i allsvenskan. Laget kom till spel med tre raka segrar, senast med 2-1 mot Dalkurd och fortsatte under måndagskvällen i samma anda på Guldfågeln Arena.

Talangen och startdebutanten Nils Fröling gav redan i den nionde minuten laget ledningen i matchen till 1-0 efter inspel i straffområdet. Därefter fortsatte laget att trycka på framåt. Kalmar skapade flera heta målchanser, men hade svårt att hitta in med bollen bakom debuterande Joakim Wulff i Sirius-målet.

Kalmar fortsatte i andra halvlek att skapa fler målchanser, men fick nöja sig med ett mål mot Sirius. Laget vann med uddamålet och bärgade därmed fjärde raka segern i allsvenskan.